DISKUZE A KIRTAN SE SWAMIM AKASHEM

HRADEC KRÁLOVÉ

DISKUZE A KIRTAN SE SWAMIM AKASHEM

Milí oddaní a následovníci Paramahamsy Vishwanandy,

přijměte pozvání na diskuzi se zemským Swamim Akashem o novém strategickém plánu pro sanghy Bhakti Margy ČR na následující 2 roky.

Jedná se o rozvoj a finanční podporu vybraných sangh. Tato místa by měla tvořit zázemí nejen pro stávající oddané a následovníky a jejich rozvoj na duchovní cestě, ale také pro nově příchozí a jejich seznámení s Gurujiho učením. Swami Akash představí vizi projektu, jeho záměr a strategický význam pro budoucnost BMČR a šíření Gurujiho mise v ČR. Tento společný projekt má potenciál se v budoucnu rozvíjet i do dalších měst a může se do něj zapojit dle svých sil a schopností úplně každý!

Součástí večera bude také kirtan, drobné občerstvení a prostor na otázky a sdílení. Zajištěno bude simultánní tlumočení do češtiny. Udělejte si čas a přijeďte do jakéhokoliv z těchto měst – Petrovice u Domažlic, Praha, Hradec Králové, Brno.

Jsou zvaní všichni oddaní a následovníci z ČR, kteří mají zájem se zapojit do strategického plánování a rozvoje BMČR.

Těšíme se na setkání!
Bhudevi Dasi,
Zemská koordinátorka Bhakti Marga Česká republika

Prosím registrujte se na událost níže, aby organizátoři v jednotlivých městech věděli, kolik očekávat návštěvníků.

DETAIL UDÁLOSTI

CENA

Vstup je zdarma. Pokud budete chtít podpořit darem konaní kurzu a poslaní Bhakti Margy, zveme Vás na stránku k tomu určenou https://www.bhaktimarga.cz/podpora

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available