BHAKTI MARGA
SANGHA

AUTOBUSEM NA POŽEHNÁNÍ PARAMAHAMSY VISHWANANDY

Do ášramu Shree Peetha Nilaya v Německu

AUTOBUSEM NA POŽEHNÁNÍ PARAMAHAMSY VISHWANANDY

Přijměte pozvání a pojeďte s námi autobusem na daršan Paramahamsy Vishwanandy do ášramu Shree Peetha Nilaya v Německu.

Událost je určena všem, kteří ještě neměli možnost tento ášram navštívit nebo je pro ně složité cestovat samostatně.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a možnost strávit celý den v domově Božské Matky. Přijedeme včas na ranní modlitby, prohlédneme si ášram v doprovodu zemského Swamiho Akashanandy, budete mít možnost ochutnat lahodné veganské dobroty v Bhajan Café, nakoupit si milé drobnosti v Bhakti Shopu, objevovat klidná zákoutí místních zahrad, možnost meditovat v Babajiho jeskyni, prohlédnout si relikvie v muzeu světců a nakonec pohlédnout do očí bezpodmínečné lásky a užít si daršan s Paramahamsou Vishwanandou.

Daršan znamená vidět a být viděn Bohem. Obdržet daršan od duchovního Mistra, který plně realizoval Boha a žije s Ním v neustálém spojení, je vzácná a výjimečná událost.

Vítaný je každý člověk jakéhokoliv vyznání, původu a filozofie. 

Místo v autobuse pro cestu na daršan můžete rezervovat zde. Pokud jedete na daršan do Shree Peetha Nilaya poprvé, můžete využít vstupenku označenou jako – nováčci. Přednostně pro Vás držíme místa.

Na samotný daršan je potřeba se  registrovat přímo na stránkách ášramu.

HARMONOGRAM

Odjezd z Brna: čtvrtek 28.9. cca v 19 hodin od Janáčkova divadla, před kavárnou Bohéma
Odjezd z Prahy: čtvrtek 28.9. cca ve 21:30 hodin ze stanoviště autobusů před budovou Hlavního vlakového nádraží v Praze
Příjezd do SPN: pátek 29.9. cca v 06:00 před ranními modlitbami
Odjez z SPN zpět do ČR: pátek 29.9. v pozdních nočních hodinách po skončení programu (nejdříve ve 23:00)
Příjezd zpět do ČR: sobota 30.9. od 6:00 – 12:00 hodin – bude se odvíjet od odjezdu z SPN – příjezd se tedy nedá garantovat (doporučujeme vyhradit si i pro tento den volno)

CENA

  • z Brna 1900,-Kč za osobu
  • z Prahy 1700,-Kč za osobu

    KONTAKT

    S dotazy se na nás můžete obracet na email udalosti@bhaktimarga.cz

    Pokud jsou místa obsazená, ale rádi byste s námi jeli, napište na email udalosti@bhaktimarga.cz. Zapíšeme Vás do seznamu náhradníků a v případě volného místa vás kontaktujeme.


    Máte-li zájem pouze o jednosměrnou cestu, napište také na email udalosti@bhaktimarga.cz. Nejpozději dva dny před cestou Vás budeme kontaktovat, jestli jsou v autobuse volná místa.

    „Když přijdete na daršan, nahlédnu Vám do duše a spatřím vaše skutečné Já. Vidím krásu, kterou v sobě máte. Přeji si, abyste tu nádheru také uviděli a uvědomili si ji.“

    Paramahamsa Vishwananda

    CO ZNAMENÁ DARŠAN

    Daršan ze saṅskṛtu překládáme jako božské uzření nebo také vidět a být viděn Božstvím. Obdržet daršan od duchovního Mistra, který plně realizoval Boha a žije s Ním v neustálém spojení.

    Okamžik daršanu je jedinečný – je jen mezi Vámi a Jím.

    Když se Vám Paramahamsa Vishwananda dívá do očí, zasypává Vás bezpodmínečnou Božskou láskou. Často říká, že čistí prach a nánosy ze zrcadla Vaší duše, abyste mohli mnohem více odrážet Boží lásku a světlo. Každý dostává něco jiného, dokonale osobního a určeného jen pro něj.

    JAK TO PROBÍHÁ

    Budete vyzváni organizátory k seřazení do fronty pro osobní daršan. Přednost mají rodiče s malými dětmi, staří, nemocní, nebo invalidní návštěvníci, těhotné ženy. Předem Vás prosíme o spolupráci a shovívavost.
    Při samotném daršanu strávíte v tichosti a v plném soustředění několik osobních chvil pohledem do očí Paramahamsy Vishwanandy, zatímco se On dívá do vašich očí. Těsně před a během udělování daršanu nic nejezte, nežvýkejte.
    Paramahamsa Vishwananda s Vámi může, ale nemusí mluvit poté, co Vám udělí požehnání. Máte-li na Mistra nějakou krátkou otázku, napište ji v angličtině na lísteček a předejte organizátorovi, který bude stát poblíž. To samé platí pro případ, že si nesete na požehnání fotky Mistra, knihy, modlitební korálky nebo murti. Jakmile se po daršanu vrátíte na své místo, věnujte alespoň krátký čas tichému naladění v sedě nebo si lehněte a tiše vstřebejte své zážitky.

    Tickets

    The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
    Tickets are no longer available

    ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

    u

    Co je účelem daršanu?

    Paramahamsa Vishwananda často říká, že čistí prach a nánosy ze zrcadla vaší duše, abyste mohli vyzařovat více Božského světla

    u

    Co si z daršanu odnesu?

    Každý dostane něco jiného, dokonale vytvořeného přímo pro něj. Pro některé je to požehnání. Pro některé je to transformace či uzdravení. Ale především je to sdílení lásky.

    u

    Co dělat během daršanu?

    Během daršanu se od vás žádná aktivita nevyžaduje. Jsou to chvíle, ve kterých se máte ponořit do zážitku a vychutnat si jej. Nerušte Mistra ve výkonu Jeho poslání, mluvte na Něj až po vyzvání.

    u

    Jak se při tom budu cítit?

    Každý daršan je nová zkušenost. Tento zážitek je jedinečný a unikátní pro každého. Můžete cítit něco hlubokého nebo také vůbec nic. Ať už si to uvědomujete nebo ne, dotkne se to něčeho hluboko ve vás.

    u

    Čemu se vyhnout?

    V prostoru nekuřte, nepijte žádný alkohol a neberte žádné drogy. Vyvarujte se vyzývavému a přiléhavému oblečení. Jakmile sedíte, projevte Mistrovi úctu a pohlídejte si, aby Vaše nohy nebyly namířené přímo proti Němu.

    u

    Kdo se může zúčastnit?

    Daršany jsou přístupné všem. Není zde žádné omezení. Všichni jsou zváni bez ohledu na vyznání nebo tradici. Za požehnání se neplatí žádný poplatek, nicméně dary a příspěvky jsou vždy vítány. Děkujeme.

    u

    Co bude na místě k dispozici?

    V areálu si můžete zakoupit vegan snídani, oběd, večeři, zákusky i kávu. V místním Bhakti Shopu jsou k zakoupení různé milé drobnosti. V ášrámu se platí předplacenou kartou, na kterou lze vložit hotovost (v eurech) nebo si ji dobít přes platební kartu. V areálu jsou převlékárny pro muže a ženy. Za poplatek 3 eura jsou k dispozici sprchy.

    u

    Jak se obléci?

    Pamatujte na to, že se potkáte s Božstvím. Každý návštěvník by měl být umytý, v čistém, vkusném oblečení. Vhodné je tradiční indické oblečení, nebo dlouhá sukně, dlouhé kalhoty, zakryté hluboké výstřihy a zakrytá ramena. Neoblékejte si prosím oranžovou barvu.

    u

    Jaké jsou storno podmínky?

    Pokud se akce nemůžete zúčastnit a zrušíte svou účast do 7 dní před konáním události, vrátíme vám kurzovné snížené o manipulační poplatek 200 Kč.
    Pokud se akce nemůžete zúčastnit a zrušíte svou účast 6 dní až 1 den před konáním události, vrátíme vám 50% z ceny.
    Pokud se akce nemůžete zúčastnit a zrušíte svou účast v den konání události, bude vám účtováno 100% ceny.
    Své místo můžete převést na náhradníka, kterého si sami zajistíte.
    Zrušení rezervace nebo její převedení na jinou osobu je nutné oznámit na e-mail: udalosti@bhaktimarga.cz.
    Přihlášením v rezervačním systému souhlasíte se storno podmínkami. 

    u