BHAKTI MARGA
RITUÁLY

KURZ ABHIṢEKAṀU

ONLINE

KURZ ABHIṢEKAṀU

Srdečně vás zveme na kurz rituálů. Abhiṣekaṁ symbolizuje úplné odevzdání se Božstvu a je jedním z nejkrásnějších obřadů, které existují. Přináší užitek tomu, kdo ho provádí, všem přítomným a také místu, kde se koná.

Tento kurz vám dá dobré základy k provádění samotného rituálu, lépe porozumíte jeho symbolice a účelu a pomůže vám spojit se se zvolenou podobou Božství. 

Kurz bude bude vyučován v českém jazyce a můžete ho absolvovat i jako refresh – opakování. Lektorka vás krok za krokem provede nejen samotnou modlitbou, ale také upozorní na důležitá pravidla, které je třeba dodržovat, a vysvětlí symbolický význam obětin.

Součástí kurzu je elektronický manuál, který obsahuje vše, co k provádění abhiṣekaṁu potřebujete vědět. Tištěnou verzi manuálu si po absolvování kurzu můžete objednat v Bhakti Shopu. Navíc dostanete přístup k audio i video souborům a dalším informačním materiálům, které vám usnadní učení a vylepší praktikování.

Podmínky účasti

  • Vegetariánství (včetně nekonzumace vajec) před vykonáním rituálu.
  • Být absolventem kurzu jednoduché pūji.
  • Pravidelně praktikovat pūju po dobu 3 měsíců (není podmínkou denně).
  • Manuál bude poskytnut elektronicky ve formě pdf.
  • Kurz proběhne online pomocí aplikace ZOOM.  Jak se připojím k on-line setkání?
  • Po registraci vám bude zaslán odkaz pro přihlášení k telegramové skupině ve které bude probíhat veškerá komunikace.

    DETAIL UDÁLOSTI

    Vstupenky
    Plná cena – pro všechny zájemce.
    Zlevněná – Mohou využít senioři od 65 let, studenti, ženy/muži na mateřské dovolené, invalidní důchodci, další rodinní příslušníci na kurzu.
    Refresh – pro absolventy předešlých kurzů

    Tickets

    The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
    Tickets are no longer available