BHAKTI MARGA
SANGHA

MAHA OM CHANTING A KIRTAN 

Sobota 20.1.2024 Praha

KDYŽ MANTRY POVZNÁŠÍ NÁS I NAŠE OKOLÍ

Mantry od pradávna pomáhají ovládnout neklidnou mysl a blahodárně ovlivňují celkovou životní spokojenost. Zažijte s námi mantry v různých podobách a dovolte, aby se staly vaším každodenním společníkem.

Na úvod nás čeká jedinečný Maha OM Chanting. Ponoříme se do nejvyšších a nejčistších vibrací univerzálního zvuku stvoření – mantry ÓM. Maha znamená veliký a protože nás na jednom místě budou desítky jedinců, čeká nás jistě silný a krásný zážitek.

V přestávce si vychutnáme lahodný masala chai (kořeněný čaj) a v druhé polovině večera se necháme unášet radostným zpěvem manter v podobě kirtanu s tradičními hudebními nástroji jako jsou harmonium, mridanga a činelky manjira. Jednoduché melodie pohltí mysl a dotknou se našich srdcí, abychom mohli proniknout hlouběji do nitra k božské lásce.

Program setkání:

    • MAHA OM Chanting
    • Masala chai a sladké občerstvení
    • Kirtan 

ČASOVÝ HARMONOGRAM
sobota 20.1.2024
začátek registrací: 15:20 hod.
začátek programu: 16:00 hod.
konec programu: 19:00 hod.

CENA
Cena programu: 0,- Kč
Pokud chcete podpořit poslání Bhakti Margy, můžete věnovat příspěvek naší neziskové organizaci Bhakti Marga Organization CZ, z.s.
https://www.bhaktimarga.cz/podpora/

MÍSTO KONÁNÍ
Dům dětí a mládeže
Slezská 21/920
120 00 Praha 2 – Vinohrady

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Co je OM Chanting?

OM Chanting je starodávná skupinová duchovní technika, která využívá transformační sílu a pozitivní vibrace zvuku OM k aktivování sebeharmonizujícího potenciálu účastníků. Vytváří silnou energii, očišťuje a pozvedá všechny naše úrovně – mentální, emocionální, fyzickou, duchovní i duševní. Kromě osobního přínosu je OM Chanting také službou lidstvu. Vibrační vlny, které vznikají při OM Chantingu, se šíří do okruhu dvou kilometrů a vytvářejí harmonické, klidné prostředí a jednotu mezi lidmi a přírodou. I po jeho skončení rezonuje OM v těle účastníků a umožňuje jim sdílet příznivé vibrace všude, kam přijdou.

      Co je kirtan?

      Kirtan znamená „chválit Pána“ a jde o jednu z nejjednodušších praktik bhakti jógy. Za doprovodu tradičních indických hudebních nástrojů jako je harmonium, mridangha a činelky zpěvák nejprve zazpívá mantru a ostatní opakují. Je to snadné. Když zpíváme mantry, Boží jméno, zklidňujeme tím svou mysl, zvědomujeme si přítomný okamžik, uvolňujeme napětí, necháváme volně plynout emoce a otevíráme srdce lásce, abychom s Bohem navázali osobní vztah. Čím více zpíváme, tím více naše láska roste a můžeme ji vyjádřit tím nejkrásnější způsobem, protože ve vztahu mezi milujícím a milovaným existuje pouze jeden prožitek, pouze jediná motivace a pouze jedna realita – jen láska. Zapojte se, zpívejte, tleskejte, tančete. Buďte sami sebou.